Eenvoud

HB Webadvies

HB Webadvies staat voor eenvoud, duidelijkheid en voordeel. Automatisering is al lastig genoeg voor heel veel mensen. Duidelijke communicatie tussen klant en automatiseerder ontbreekt nog al eens. Bij HB Webadvies wordt je alles in klare taal uitgelegd en hints en tips gegeven voor een betere website.

Voor vrijwel idere website zijn een aantal vragen te stellen:

  • Hoe goed doet mijn website het?
  • Krijg ik voldoende klanten?
  • Is mijn website wel goed leesbaar?
  • Is mijn website wel goed vindbaar?
  • Wat is het doel van mijn website?
  • Wat is mijn doelgroep?
  • Is mijn website wel veilig?
  • Maak ik wel back-ups?
  • Hoe zit het met virussen, spam, e.d.?

Als voor jou bovenstaande vragen van belang zijn, neem dan contact op . Klik hier.
Je kunt hier terecht voor een kort en bondig advies over je website. Je kunt ook hulp krijgen voor aanbouw, verbouw of nieuwbouw van de website. Er is keuze genoeg.

Voor het bouwen aan de website wordt vooraf duidelijk een prijs afgesproken en daar wordt niet van afgeweken. Er zijn geen verrassingen, geen addertjes onder het gras. Ben je niet tevreden, dan krijg je je geld terug.